Följ Arne Thuresson Byggmaterial AB

Dekorera din trädgård med hjälp av armering

Pressmeddelande   •   Apr 06, 2017 13:06 CEST

Använd rustik armering för att skapa unika lösningar i trädgården.

Vårens varma vindar kanske gör dig sugen att börja påta i trädgården, låt dig inspireras av våra Villakorgar®, Rotnät® och armeringsnät som på ett enkelt och smidigt sätt kan användas som ett byggelement för att skapa en vacker trädgård.

Armeringsnät, armeringsjärn och Villakorg® pratar man ofta om i byggnadssammanhang av husgrunder.
Men varför inte använda rostig och rustik armering för att skapa unika lösningar i trädgården? 
Ge liv åt blomsterlandet genom att placera armeringsstål eller villakorgar i rabatten och låt dina rosenbuskar eller murgröna växa längs med dem.
Armeringsnätet kan du använda för att skapa grönklädda växtväggar eller rum i trädgården, eller varför inte montera ett armeringsnät längs husväggen och häng några krukväxter som dekoration? Lämpar sig även som avskärmning, insynsskydd och mysfaktor för både trädgård och balkong… ja skälen och möjligheterna är många för att skapa en unik trädgård med hjälp av armering.

Arne Thuresson Byggmaterials Villakorg® och armeringsnät säljs via byggmaterialhandel och finns på stora som små byggvaruhus runt om i Sverige.

Ut och möt vårens solljus med fantasi och spade för att plantera grunden för sommarens härliga dagar i trädgården.

Arne Thuresson är specialinriktade inom 3 affärsområden, Skruv & Infästning, Vägg och Grund. Spjutspetskompetens inom varje affärsområde med säljstöd och teknisk information, garanterar att rätt material och den smartaste konstruktionen erbjuds. Vi arbetar i Team för att du alltid skall få bästa service med bland annat utbildning, rådgivning och konstruktionslösningar.


Arne Thuresson Byggmaterial AB är generalagent för Grabber

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks <a href="http://arne-thuresson-byggmaterial-ab.mynewsdesk.com/se/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Integritetspolicy</a>.